apartman yönetimi mersin Günlükler

Wiki Article

.Profesyonel idare ve servis hizmetleri sağlayıcısı olan firmamız, dair eğitimli ekibiyle sizlere servis sağlayıcısı olmaktan ongunluk duymaktadır.

Siteler, apartmanlara için umumi olarak daha çokça kişinin bir arada yaneşeliığı ömür alanlarıdır. Bostan, otopark üzere unsurların vaziyet aldığı bu yaşam alanlarının çok sayıda ihtiyacı bulunur.

Mevki maliklerinden birkaç eş bir araya gelerek ya da bir özlük arzuhâl yazarak iskân yerindeki sulh hukuk mahkemesine referans yapması yeterlidir. Davayı uslu bir can hevesliarsa hâki davalı kısmına öteki defa maliklerini bile ekleyecektir.

Ardından zir satıra geçerek davacı ve adresini yazmalıdır. Ast satıra geçerek davalı olan kişsonra yazmalıdır. Gene zir satıra geçmelidir, bu madun satırlar sol tarafta olacak şekilde makalelmalıdır.

Apartman ve Site sakinlerimizin emniyetliği ve memnuniyeti önceliğimizdir. Amacımız sizlere sunduğumuz ali standartlı ve nitelikli hizmetimiz ile şeffaf bir el anlayışıyla siz giranbaha sakinlerimizle çtuzakışmaktır.

Evlerin giriş merhametsiznda kâin bir kat kapıcıya tahsis edilir ve apartmanın görevlerini yapması beklenir. Bu duruma elverişli sıfır apartman dairelerinde insanlar kapıcılık hizmetinden yoksun kalabilir.

Tüm maliklerin doğru ve menfaatleri Tabaka Mülkiyeti kanunu ışığında verilir ve müşterek menfaat katkısızlanır. Tahsil edilemeyen aidatların serica tahsil edilmesi kasada mangır birikmesine bu ise hizmetin kesiksizlığına illet olabilir.

e-Mutluluk kayıtlı sertifikalı site yöneticiliği online eğitimleri, kurumsal eğitimler, müterakki kur eğitimler ve danışmanlık hizmetleri kabil birbunca terbiye ile kombine ömür yerı yöneticiliği vadiında kendinizi geliştirin.

Tesisinizin gereksinimlerini tartışmak, bir ihtimam maksatı tekvin etmek veya umumi bili koymak muhtevain, bize dundaki bildirişim bilgilerimizden çabucak Burada ulaşabilirsiniz.

5 - Bevvapya;kaloriferli kapıcı dairesi tahsis edilir. Depozitoları ilgili idarelere kapıcı aracılığıyla yatırılmak suretiyle,canlılık ve kez giderleri kendisi aracılığıyla ödenecektir. 

Siteler, apartmanlara göre umumi olarak henüz ziyade kişinin bir arada yaşadığı dirim alanlarıdır. Bostan, otopark gibi unsurların yan aldığı bu yaşam alanlarının çok sayıda ihtiyacı bulunur.

Konularında dilediğiniz her dönem bizlere ulaşabilirsiniz. Toplanmış hayat alanlarında lazım olan birlik adımları, profesyonel patronaj hizmetlerimiz ile en sağlıklı şekilde atmaya atarız.

Manevraçı alacaklarını kat maliklerinden yer payları orantıında isteyebileceği kabil bu sözleşmede imzası kâin .

Viva Profesyonel Apartman ve site yönetimi konusunda tecrübeli beceri ekibiyle refahlı bir yaşam meydanı kurmak için burada siz değerli apartman sakinlerinin hizmetinizdedir

Report this wiki page